måndag 16 juli 2012

Dödligt trist!

...säger familjen om att ränna runt i inredningsbutiker under semestern. Ungefär all annan sysselsättning ligger betydligt bättre till på familjens att-vilja-göra-lista, skulle man kunna säga. 

Från stranden vid Dragsö camping i Karlskrona, en av alla fina kvällar.
Karlskronaglass i stora lass och tuff-tuff-tåg som sanna turister. Museum och lägga slantar i huvudet på en gubbe Rosenbom. Klättra på regementsmur och ta sig lite för nära militärt område för att eventuellt få se en u-båt. Eller leka på fantasifulla lekplatser, spela minigolf och åka rutschkana genom ett huvud. Fara på gäddsafari och käka semesterflingor till frukost. Eller bara att bada, bada och bada. Bland mycket annat...

En dag förbarmade de sig och lät mig regera. Det blev dagen som späckades med inspiration. Familjen höll god min (iallafall när jag såg dem), dagen var välplanerad och mamman glad.

Sammantaget blev semestern en fullträff för alla. Jag slås återigen av vilket vackert land vi bor i, ett land att uppleva. Uppenbarligen lyckades vi dessutom befinna oss på rätt plats, eftersom solen sken på oss nästan hela tiden. Mest troligt blir det fler resor redan denna sommaren. Vi gillar ju varandra så att trycka ihop oss i en underdimensionerad husvagn är toppenmysigt! Och långa bilresor bjuder på mycket virkning. Ni ska få se.

För den som eventuellt undrar: semesterflingor är sådana där söta och sliskiga, helst i choklad med krämig fyllning. Godis helt enkelt och bara tillåtna under semester hos oss.

Ha en riktigt fin kväll!
Kanske som på bilden, med sol och ett glas rosé?
(Jag vet, rosét syns inte. Men glaset finns där bakom kulisserna, det är säkert)
">